semi permanente make-up

Leuk dat je meer over mij wilt lezen.

Ik ben Dianne, 58 jaar. Ik woon in Dordrecht en heb 4 kinderen en een leuke vriend.

Nu de kinderen de deur uit zijn, vond ik het tijd om een eigen bedrijfje te starten. Ondanks de moeilijke tijden tijdens te coronamaatregelen, lopen de zaken goed. Ook de laatste lockdown zijn we weer door gekomen en heb weer veel zin om lekker aan de slag te gaan.

Ik ben begonnen als schoonheidsspecialiste. Vervolgens ben ik me gaan specialiseren in voeten als pedicure. Eerst had ik in Zwijndrecht een mooie ruimte gevonden voor mijn studio. Ik ben me gaan specialiseren in permanente make-up (PMU). Ook geef ik diverse laserbehandelingen. In 2020 ben ik voor mijzelf begonnen. Ik heb de opleiding Allround Masterclass Permanente Make-up afgerond. Na het behalen van de goedkeuring door de GGD kon het pas echt beginnen. Na lovende woorden van de inspecteur over de goede borging van kwaliteit en hygiëne, werd mijn werk bekroond. Nu ga ik verder in de nieuwe studio in Dordrecht. Ik wil jou graag ontvangen in mijn mooie salon.

Wat vooral opvalt in mijn salon is dat de prijzen laag zijn. Dit is voor mij een bewuste keuze en doet zeker niet af aan de kwaliteit. In tegendeel zelfs. Kwaliteit staat voorop! Op eerdere werkplekken kreeg ik dikwijls te horen dat klanten graag PMU zouden willen, echter dat de prijzen te hoog waren, zodat dit voor iemand met een lager inkomen niet haalbaar is. Dit heb ik in m’n oren geknoopt. Ik wil graag bereikbaar zijn voor iedereen. Ik word blijer van tevreden klanten dan van een goed gevulde bankrekening.

Ik krijg veel dames in de praktijk die niet tevreden zijn over eerder geplaatste PMU in een andere praktijk. Vaak zijn wenkbrauwen niet gelijk of slordig gezet, eyeliners niet even lang of ongelijke wing. Samen gaan we dan kijken welke mogelijkheden er zijn.

De salon is in Dubbeldam, in een woonhuis. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. De salon is op de eerste verdieping.

Bel gerust voor informatie naar 06 3968 5599 of stuur me een WhatsApp bericht. Of stuur mij een mail via het contactformulier, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met jou op.

semi permanente make-up
Scan de code