PMU & Tatoeage verwijderen
Picolaser behandelingen

Wat is Picolaser en wat kunnen we ermee?

Al langere tijd wordt gewerkt met de reguliere Yaqlaser. Deze manier van laseren is effectief, maar kan helaas niet alles. Binnen deze groep Yaqlasers is nu de Picolaser ontwikkeld. Een nieuwe generatie laser die veel meer kan en veel minder schade in de huid achter laat. Ook het aantal benodigde behandelingen is een stuk minder. De Picolaser haalt alles kleuren pigment uit de huid. Ook van oude tatoeages. Doordat een picolaser veel kortere, krachtiger pulsen geeft, geeft deze laser een lagere pijnervaring en minder huidbeschadiging. Kortom, een mooie, veilige uitbreiding van ons aanbod.

Verwijderen van verkeerd gezette PMU

Bent u niet tevreden over reeds eerder gezette PMU, dan bent u bij ons van harte welkom. We kunnen kijken of we met verwijderingsvloeistof pigment kunnen verwijderen. Ook is het soms mogelijk om de oude PMU te coveren. Gevaar is dan wel dat de kleur van de oude PMU gaat mengen met de nieuwe kleur. De netste manier is om eerder de oude PMU weg te laseren, waarna elke nieuwe vorm opnieuw geplaatst zou kunnen worden.

Verwijderen van oude PMU

Indien het al wat langer geleden is dat u PMU heeft laten zetten, kan het zijn dat er inkt is gebruikt waarmee getatoeëerd wordt. Dit is niet te verwijderen met vloeistof. Deze Picolaser kan dat prima aan.

Verwijderen van tatoeages

Heeft u spijt van een tatoeage? Een naam of datum waaraan u liever niet herinnerd wil worden? Geen probleem. We verwijderen deze probleemloos voor u. Alle kleuren kunnen verwijderd worden.

Verwijderen van pigmentvlekken

Soms zijn er hardnekkige pigmentvlekken zichtbaar. Het gaat hierbij niet om moedervlekken. Deze mogen alleen door een arts verwijderd worden. Overige pigmentvlekken kunnen prima behandeld worden.

Verwijderen van ouderdomsvlekken

Schoonheid komt met de jaren. Ook verschijnen daarmee ook de ouderdomsvlekken. Geen punt. Deze kunnen we voor u verwijderen.

Wat nog meer?

Naast het verwijderen van verschillende soorten pigmenten kunnen we met de Picolaser ook zorgen voor huidverbetering en collageen stimulans. Hierbij kun je denken aan oplichten van de huid, verfijning van de huid, vermindering van vette huid, en skin rejuvenation.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Picolaser? Neem gerust contact met mij op via de contactgegevens op de contactpagina of bel mij (Dianne Bras) direct op 06 3968 5599.

Scan de code