PMU Lippen

Lipliner of Full Lips

Bij de lipliner zal er een lijntje langs de liplijn geplaatst worden. Na 4-6 weken is het noodzakelijk om een nabehandeling te laten doen. Bij full lips kun je de liplijn corrigeren. Dit kun je doen wanneer jouw eigen liplijn iets scheef loopt, of als je kleine lippen hebt. Let wel op dat de kleur die buiten je lippen geplaatst wordt, afwijkt van de kleur op je lippen.

Hoe gaat de behandeling van lippen?

Een uur voor de behandeling smeer je thuis je lippen in met verdovingszalf. Deze zalf neem je mee zodat er tijdens de behandeling bijgesmeerd kan worden. Ik teken eerst de vorm van je lippen. Indien je mond asymmetrisch is, kan ik deze zo nodig corrigeren. Vind je de vorm goed, dan ga ik de lippen behandelen. Een nabehandeling van de lippen is altijd nodig, omdat deze huid vele malen dunner is. Soms is er zelfs een tweede nabehandeling nodig.

Pigment en zijn eigenschappen

Omdat het pigment op de lippen anders kleurt dan op de huid, wordt de kleur vele malen lichter. Als men een zachte kleur kiest, zal deze zo vervagen dat de uiteindelijke kleur, na de genezing, bijna niet meer te zien is. Het is dus verstandig om een fellere/donkerdere kleur te kiezen, omdat deze met 60-70% vervaagt op de lippen. Bij een donkere huidskleur zijn de lippen over het algemeen niet egaal van kleur. Deze zullen eerst met een correctiebehandeling geneutraliseerd moeten worden.

Koortslip

Heb je wel eens een koortslip gehad? Door de prikkeling van de naald kan het virus vrijkomen. Daarom raad ik je aan om 10 dagen voor de behandeling lysine te gaan slikken. Dat voorkomt een nieuwe uitbraak niet, maar zorgt ervoor dat een eventuele uitbraak, beperkt blijft. Lysine is verkrijgbaar bij de drogist. Heeft u op de dag van behandeling een koortslip, dan kan de behandeling niet plaatsvinden.

Prijzen plaatsen
Lipliner – €145
Full lips – €180

* Meer prijzen…

Prijzen nabehandeling (t/m 6 w)*
Lipliner – €39
Full lips – €59

Scan de code