PMU Wenkbrauwen

Welke wenkbrauw behandelingen zijn er?

Binnen de PMU voor wenkbrauwen kun je voor verschillende technieken kiezen, allen met een ander resultaat. Welke jij kiest is puur persoonlijk en een kwestie van eigen smaak.

  • Bij Powder/Ombre Brows is de staart (uiteinde) en onderzijde donkerder gekleurd en richting de bovenzijde steeds lichter van kleur.
  • Bij de Grafic Brows zijn de wenkbrauwen in zijn geheel egaal gekleurd.
  • Bij Hairstrokes worden er streepjes gezet in de vorm van haartjes.
  • Bij de Combi Brows wordt de wenkbrauw in zijn geheel licht geschaduwd en worden er haartjes (streepjes) geplaatst.

Het resultaat zal enkele jaren aanblijven. Dit is echter afhankelijk van het huidtype en de aandacht aan de nazorg. Hoe lichter het pigment, hoe sneller dit zal vervagen.

Hoe gaat de behandeling van wenkbrauwen?

Ik teken eerst de wenkbrauwen. Dan kijken we of je de vorm goed vind. Zo niet, veranderen we er nog iets aan tot je tevreden bent. Dan bepalen we samen de kleur die bij je past en daarna ga ik ze plaatsen. Na de behandeling zal de kleur geleidelijk 40-60% vervagen.

Nabehandeling

Een nabehandeling kan je laten doen tussen 4 tot 6 weken na de behandeling. Dit is om de puntjes op de i te zetten. Tijdens de nabehandeling wordt er nogmaals pigment in de huid aangebracht. Hierdoor heb je veel langer plezier van het resultaat. Het resultaat zal enkele jaren aanblijven.

Prijzen plaatsen
Powder/Ombre Brows – €155
Grafic Brows – €155
Hairstrokes – €155
Combi Brows – €180

* Meer prijzen…

Prijzen nabehandeling (t/m 6 w)*
Powder/Ombre Brows – €49
Grafic Brows – €49
Hairstrokes – €49
Combi Brows – €59

Scan de code